Pagini

miercuri, 19 decembrie 2012

Vacanta in Spania



Spania este una din cele mai importante zone de vacanta din Europa. Acest lucru este datorat cu siguranta si faptului ca este statul european cu cea mai mare suprafata de litoral. In aceste conditii turismul este o ramura extrem de importanta in economia Spaniei. Statiunile cele mai vizitate din Spania sunt Costa Dorada, Costa Brava, Costa de Sol, precum si Insulele Baleare (Ibiza si Palma de Mallorca) sau Insulele Canare (Tenerife si Gran Canaria).

In Spania au loc anual un numar foarte mare de festivaluri. Printre cele mai cunoscute se numara San Fermin, alergarea taurilor din Iruna. Acesta are loc in plin sezon, in perioada 6-14 iulie.
Andaluzia este o alta regiune ce trebuie vizitata in Spania, aici impresionand imbinarea arhitecturii stravechi cu cea mai recenta. 

Romanticii solicita agentiilor de turism o calatorie in Barcelona, un oras cu adevarat seducator. Daca ziua orasul este unul linistit seara strazile sunt umplute de tineri aflati in cautare de distractie.
Madridul impresioneaza datorita aspectului cosmopolit si a varietatii culturale. Daca vizitati Madridul puteti vizita numeroasele muzee si colectii de arta impresionante. La Muzeul Prado se gasesc colectii de pictura clasica din intreaga lume, fiind pentru multi turisti principalul motiv de vizitare a capitalei Spaniei. 

Agentiile de turism care vand pachete turistice in aceasta zona ofera o gama variata pentru o vacanta in Spania. Gasiti oferte pentru toate bugetele, de la sejururi low cost pana la hotelurile de cinci stele. De asemenea daca doriti sa aflati mai multe informatii despre locurile ce merita vizitate in Spania cautati in special pe site-urile si blogurile turistic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu