Pagini

vineri, 10 august 2012

O calatorie prin Romania


Romania, tara noastra de care fiecare este legat sub o forma sau alta, ne poate oferi experiente unice si interesante pentru oricare din noi daca reusim s-o descoperim. Este printe putinele tari care are asa mare diversitate cand vorbim despre relief. Aici gasim de la campie, dealuri si munti inalti, pana la mare , plaja si delta. Pe de alta parte Romania ofera si o diversitate cultrala si istorica prin influentele popoarelor migratoare ce au trecut pe aici si a tarilor invecinate, care difera cultoral de noi. Este tot ce are nevoie un turist pentru a face o vacanta reusita.

Cel mai usor mod de a vedea ce ofera Romania, este prin a calatorii si a vedea personal aceste forme de relief si a descoperii istoria in fiecare zona a tarii. Inainte de a merge intr-o astfel de calatorie, este recomandat sa se faca o documentare, care poate fi facuta cel mai usor pe internet. O informatie diferita de ghidurile turisitce clasice despre anumite zone turistice le putem gasi pe site-urile sau bloguri de turism .



Aici vom putea vedea parerile si trairile altor persoane care au ajuns inaintea nostra pe meleagurile spre care vrem sa mergem. Asa e mult mai usor sa iti realizezi un itinerariu a obiectivelor turistice si al locurilor de cazare care sa-ti ofere confortul dorit.

Una din zonele turistice care merita vizitata este zona Brasovului. Cu precadere orasul Brasov este un punct turistic important , in care este pastrata istoria romanilor, prin cladirile vechi aflate in centrul vechi al orasului dar si orasele din imprejurimi precum Bran , Moeciu sau Rasnov, care ofera o imagine a istoriei care a trecut peste acesta tara, dar si o diversitate a formelor de relief care se intinde de-al lungul raurilor. Tocmai datorita acestor frumuseti pe care zona Brasovului le ofera si oferta de cazare in Brasov a unitatilor hoteliere este mare, astfel este usor pentru orice turist sa-si gaseasca un loc de odihna dupa o zi in care a vizitat.

Dupa Brasov si alte zone ale Romaniei merita vizitate, preucm Maramuresul, Moldova , Transilvania si nu in ultimul rand Delta Dunarii si lirotalul romanesc de la Marea Neagra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu