Pagini

luni, 13 august 2012

Comunitati turistice


Apelam din ce in ce mai mult la retelele de socializare care ne sunt puse la dispozitie pentru a ne informa , a socializa sau pur si simplu a vedea ce mai spun altii.

Cand ajungem sa cautam comunitati nisate pe turism, cu oameni ce calatoresc si iubesc vacantele avem de ales intre bloguri, forumuri, facebook, twitter sau alte site-uri. Devenim confuji spre ce directie s-o luam.

Cateva lucruri sunt clare: facebook-ul il folosim sa sheruim poze si informatii zilnice cu prientenii, twitterul il folosim la mesaje scurte, blogul este o modalitate de a ne exprima, iar in final forumul este locul unde se formeaza comunitate care impartasesc aceleasi pasiuni, idei sau nevoi. In acest caz, forumul turistic este o alternativa buna pentru cei care cauta comunitati ce discuta despre calatorii si vacante.

Un bune exemplu este forumul Calatoresc.ro , format dintr-o comunitate tanara care te pot ajuta in gasirea informatiilor, pozelor sau parerilor despre un obiectv turistic, o zona din tara sau strainatate, pe care vrei sa o vizitezi sau pur si simplu o informare pe care o cauti pe domeniul turismului.

Pentru a beneficia de avantajele unui forum este recomandat sa interactionezi cu membrii acesteia, pentru a te integra. Este firesc ca atunci cand intri intr-o comunitate sa oferi si apoi sa ceri, adica sa iti spui parerile si sa dai sfatusi si altora cere le cer si ulterior sa ceri un ajutor de la cei din comunitate.

Beneficiaza de avantajele unui forum turistic !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu