Pagini

marți, 30 octombrie 2012

De ce sa ajungi in Poiana Brasov

Brasovul este o importanta zona turistica din Romania. Zona are multe obiective turistice si statiuni importante. Multi dintre cei care adora sporturile de iarna vin in zona, in special pentru statiunea Poiana Brasov. Alaturi de alte statiuni, Azuga, Busteni sau predeal, sunt principalele destinatii turistice pe timpul verii pentru turistii romani. Cand se sarbatoreste Craciunul pe stil vechi in aceste statiuni vin multi turisti din Republica Moldova, pentru a schia si a sarbatori Craciunul cat mai frumos posibil, alaturi de familie intr-o vacanta la munte.

Poiana Brasov este o statiune unde se practiva sporturi de iarna, avand un renume national si international. Cele 12 partii de schi, fiecare cu un grad mai ridicat de dificultate, atrage turistii in fiecare iarna, veniti aici pentru a se distra practicand sporturi de iarna. Terenurile de sport, discotecile, barurile, restaurantele si un lac care completeaza peisajul, oferindu-le turistilor mai multe optiune de distractie in zona statiunii.

Este recomandat si pentru cei care sufera de nevroza astenica, stari de epuizare si surmenaj fizic sau intelectual sa vina la aceasta statiune, pentru tratarea lor. Iarna aici pot scadea temperaturile pana la -15 grade Celsius. Un teleferic va ajuta sa urcati pe partiile aflate la mare altitudine mai usor, avand o lungime de 2.150 de metri.

Pe timpul verii, ceri care aleg sa viziteze locurile din apropierea statiunii Poiana Brasov pot gasi flori ca ghioceii. In luna iunie inca se mai pastreaza cateva palcuri mici de zapada, sper bucuria copiilor care adora sa se joace in zapada, mai ales cand afara este cald. La umbra copacilor de pe marginea partiilor puteti sta la un picnic bucurandu-va de frumusetea naturii. Copacii sunt verzi toti timpul, cei mai multi dintre ei fiind brazi, care ajung la inaltimi destul de mari. Cei care aleg sa se bucure de vacanta pot schia sau face drumetii pe munte, prin padurile dese de brazi. Multi adora aventura si locurile periculoase unde sa se plimbe in liniste.

Majoritatea optiunilor de cazare sunt hotelurile de lux, pensiunile si cabanele. Sunt pensiuni si hoteluri care pot avea si 5 stele, pretul fiind mai mare la acestea. Pe timpul iernii, preturile se ridica mai mult, fiind sezonul cand se aduna cei mai multi turisti. Preturile pot urca pana la cateva sute de euro pe noapte, la hotelurile si pensiunile de lux.

Articol preluat de pe TravelWebsite.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu