Pagini

marți, 23 iulie 2013

Ce trebuie sa stii despre o agentie de turism?

Atunci când vrei să pleci în vacanță este foarte important să alegi o agenție de turism care să îți înțeleagă dorințele, pe care tu trebuie să i le comunici cât mai concret, astfel încât să îți ofere varianta optimă de vacanță. 

O agenție înclinată spre satisfacția clientului va pune mereu întrebări privind dorințele tale, bugetul alocat, alegerea vacanțelor anterioare, modul în care clientul dorește să își petreacă timpul: unul mai activ sau odihnitor – pentru a-ți putea găsi și oferi varianta cea mai potrivită de vacanța in raport cu cerințele și disponibilitățile la momentul respectiv. O agenție orientată spre satisfacția clientului, nu-ți va vinde un hotel cu referițe slabe, chiar dacă îl ceri în mod expres, aceasta te va informa cu privire la ce riscuri îți asumi alegând un astfel de hotel.

Înainte de a achiziționa vacanța dorită sunt câteva informații pe care ar trebui să le să le verifici despre agenția de turism cu care vrei să colaborezi. Verifică întotdeauna dacă agenția de turism este licențiată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Este obligatoriu ca fiecare agenție să aibă expusă licența la vedere, în sediu. Verifică datele fiscale ale acesteia pe www.mfinante.ro – informații fiscale persoane juridice, data ultimului bilanț depus.

Caribbean Vacation Beach HammockUn aspect foarte important de luat în calcul sunt partenerii touroperatori locali și internaționali cu care agenția colaborează. O agenție care dorește siguranță pentru turisții ei, va colabora doar cu parteneri de încredere, concerne internaționale, touroperatori cu o istorie în turism care garantează servicii de calitate. De asemenea, colaborarea directă a agenției cu aceștia, cum ar fi Grupul german REWE Touristik – Dertour, Meier’s …etc. reprezintă un motiv de încredere întrucât, aceste concerne impun condiții stricte pentru colaborare, garanții și seriozitate.

Citeste articolul complet:  http://clujtravel.com/cum-alegi-o-agentie-de-turism/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu